Den nye hverdagskosten
Norsk Kvalitetsmat AS ligger i Surnadal kommune på Nordmøre. Vi flyttet inn i nye fabrikklokaler i april 2015 og har i dag 31 ansatte. Innovasjon, produktutvikling og nyskaping tenker vi på hver dag vi går på jobb.
Det er det som gjør jobben vår så spennende og utfordrende. Lokalt er vi kjent for et godt arbeidsmiljø og det er god stemning på arbeidsplassen vår. Nytt av året hos oss er fredagshatten, der våre flotte ansatte ikler seg flott hodepryd, og likevel ivaretar god og trygg matsikkerhet.
Dette vitner om god stemning blant våre ansatte, og vi har plass til flere. Vi bestiller gjerne flere hatter.
Det er ikke slik at det lenger er spekesild, kokt torsk og panert sei som fyller magene til nordmenn. Nå er det scampi med chili og hvitløk, fiskeburger og Barnas Favoritt-fiskekaker som gjelder. Hos Norsk Kvalitetsmat produseres det fiskemat og skalldyr til hele Norge, og du finner produktene våre i nesten alle dagligvarekjeder. Nylig bikket vi 100 millioner i omsetning, takket være skalldyr, der vi nå er markedsledende i Norge.
Vi har opplevd en formidabel vekst de siste årene og det er ikke lenge siden vi tok i bruk den nye fabrikken. Nye og spennende produkter er allerede under utvikling, og vi har klokketro på at markedet kommer til å ta godt imot de nye produktene når den tid kommer.
Flere av våre produkter og nylanseringer har fått terningkast 6 i ulike tester i løpet av det siste året. Det gjør oss både stolte og ydmyke. Og ikke minst inspirasjon til å fortsette å utvikle produkter for alle middagsbord i Norge.
Se etter produktene våre neste gang du handler, så er du med å støtter en lokal aktør, og tar del i vårt eventyr her på Indre Nordmøre.
