Sterk vekst med DAGENS FANGST

Vi er stolte over å ha skapt en bærekraftig arbeidsplass på Indre Nordmøre. For to år siden flyttet vi produksjonen hjem til Surnadal. Fiskematproduktene våre har aldri solgt bedre.


Jente som spiser fiskekake

MIDDAG TIL HELE NORGE

Hvis du tar deg en tur til fiskedisken i din lokale dagligvarebutikk, finner du ganske sikkert våre fiskekaker og fiskeburgere. Siden Norsk Kvalitetsmat AS ble etablert av Rolf og Ivar Næss i 1997, har vi opplevd suksess med våre smakfulle farseprodukter. Vårt eget merke Dagens fangst har blitt en favoritt for mange.

Som matprodusent med nasjonalt nedslags­felt leverer vi middagsmat til samtlige dag­ligvarekjeder i Norge. All produksjonen skjer fra fabrikklokalene våre i Surnadal. Vi har dyktige ansatte som sørger for høy og god produksjon, og er stolte over å ha skapt en bærekraftig arbeidsplass på Indre Nordmøre.

LOKAL PRODUKSJON

I 2015 var vi så heldige å være blant bedrif­tene som fikk støtte gjennom SuSu-prosjek­tet. Støtten gjorde mulig for å flytte produk­sjonen hjem fra de gamle fabrikklokalene i Rindal. Det ble en ny og bedre hverdag for oss alle – ikke bare fikk de ansatte kortere reisevei til jobb, men vi brukte anledningen til å effektivisere produksjonen. I dag har vi en større produksjon enn noensinne, og har fornyet fokus på produktutvikling og nye segmenter.

Som en del av industrien på Nordmøre, ser vi verdien av et profesjonelt og nært nett­verk. Det var derfor naturlig at daglig leder Ivar Næss deltok i etableringen av Surnadal næringsforening. Ved å stå sammen i viktige saker, og bruke lokal kompetanse der det er mulig, sikrer vi god vekst i lokalområdet.

– Det er et gjensidig avhengighetsforhold. For eksempel er det gull verdt for oss å ha et lokalt transportfirma som hjelper oss til å få ut produktene våre, sier Næss.

GROVE FISKEKAKER OG BACALAO

En av våre bestselgere, Bestemors grov­kak, fikk terningkast 5 i fiskekaketesten til Bramat.no i 2016. Vi er glade for den positive responsen vi får på fiskematen vår, og lover flere nye produkter i hyllene snart. I tillegg til fiskekaker og fiskeburgere lager vi ferdig­mat, blant annet bacalao som du enkelt varmer opp og serverer. Se etter produktene våre neste gang du handler, så støtter du en lokal aktør.