Sterk vekst med våre sjømatprodukter

Vi er stolte over å ha skapt en bærekraftig arbeidsplass på Indre Nordmøre.
Sjømatproduktene våre har aldri solgt bedre.


Jente som spiser fiskekake

MIDDAG TIL HELE NORGE

Hvis du tar deg en tur til fiskedisken i din lokale matvarebutikk, finner du ganske sikkert våre fiskekaker, fiskeburgere, scampi og argentinske reker. Siden Norsk Kvalitetsmat AS ble etablert av Rolf og Ivar Næss i 1997, har vi opplevd suksess med våre smakfulle farseprodukter. Det samme gjelder produktene fra vår skalldyrfabrikk som ble etablert høsten 2019.

Som matprodusent med nasjonalt nedslagsfelt leverer vi middagsmat til de fleste dagligvarekjedene i Norge. All produksjon skjer fra fabrikklokalene våre i Surnadal. Vi har dyktige ansatte som sørger for høy og god produksjon, og er stolte over å ha skapt en bærekraftig arbeidsplass på Indre Nordmøre.

LOKAL PRODUKSJON

I 2015 flyttet vi inn i de produksjonslokalene vi har i dag. Her ble det en ny og bedre hverdag for oss alle, med effektivisering av produksjonene, i nyoppussede lokaler. Vi har en stor produksjon, med fornyet fokus på produktutvikling og nye segmenter.

Som en del av industrien på Nordmøre, ser vi verdien av et profesjonelt og nært nett­verk. Det var derfor naturlig at daglig leder Ivar Næss deltok i etableringen av Surnadal næringsforening. Ved å stå sammen i viktige saker, og bruke lokal kompetanse der det er mulig, sikrer vi god vekst i lokalområdet.

– Det er et gjensidig avhengighetsforhold. For eksempel er det gull verdt for oss å ha et lokalt transportfirma som hjelper oss til å få ut produktene våre, sier Næss.

Vi er glade for den positive responsen vi får på produktene våre, og lover flere nye produkter i hyllene snart. Se etter produktene våre neste gang du handler, så støtter du en lokal aktør.