Norsk Kvalitetsmat AS ble etablert i 1997 og ligger i Surnadal kommune på Nordmøre. Bedriften har i dag 26 fast ansatte, og omsatte i 2020 fiskemat og skalldyrprodukter for over 120 millioner. Norsk Kvalitetsmat AS produserer fiskekaker, -burger og -karbonader, og prosesserer scampi og argentinske reker til norsk dagligvarehandel.

 

VI SØKER:

PRODUKSJONSMEDARBEIDERE

Som produksjonsmedarbeider deltar du i den daglige driften med produksjon og pakking. Skiftarbeid må påregnes.

For stillingene ønskes følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Gode samarbeidsevner, godt humør og pågangsmot
  • Må beherske norsk muntlig
  • Evne til å jobbe systematisk og selvstendig
  • Teknisk forståelse
  • God helse

Erfaring fra produksjonsarbeid er en fordel, men ikke et krav.


Vil du være en del av et godt arbeidsmiljø og en stolt bedrift som leverer god mat på norske middagstallerkener? Vi kan tilby spennende og varierte oppgaver i et trivelig og hektisk arbeidsmiljø. Lønn og øvrige betingelser etter tariff.

Har du egenskapene vi leter etter?
Send din søknad og CV til: gudbjorn@kvalitetsmat.no innen 1. mars.
Merk søknaden med «Produksjonsmedarbeider». Vi vurderer søknader fortløpende.
Ansettelse og oppstart: Farseavdeling – snarest. Skalldyravdeling: ca. 1. april.
Alle henvendelser behandles konfidensielt.

For mer info: ta kontakt med Ingunn Romundstad, tlf.: 91 18 94 85
eller Gudbjørn Moen, tlf.: 41 50 59 23.