Norsk Kvalitetsmat AS eies av Næss Holding AS og Coop Norge Industri AS, som er et heleid datterselskap av Coop Norge SA. Norsk Kvalitetsmat produserer sjømatprodukter, og holder til i Surnadal hvor 32 ansatte har sitt daglige virke.

Norsk Kvalitetsmat AS ble etablert i 1997, og er en kvalitetsprodusent av fiskemat og skalldyr i vekst. I 2021 hadde vi en omsetning på over 124,5 mill. og forventer en omsetning på 133 mill. i 2022, fordelt på en voksende produktbredde innen fiskemat og et helt nytt anlegg for foredling av scampi og øvrig skalldyr. Vi produserer stadig flere produkter til kjedenes egne merkevarer, og flere får gode omtaler i produkttester. Vi jobber hver dag for å utvikle nye kvalitetsprodukter, og har nylig sertifisert produksjonen i henhold til kvalitetsstandard FSSC 22000 og ASC.

Vi søker nå etter sesongarbeidere som kan arbeide fra ca. 1. april og varighet til ca. 19. august. Arbeidsoppgavene vil være innen fiskemat- og skalldyrproduksjonen, hovedsakelig med å marinere og pakke grillspyd. Arbeidet vil være heltid og inngå i en skiftordning.

Vi har strenge krav til renslighet, så vi søker etter deg som er nøyaktig, systematisk og effektiv. Ingen krav til utdanning.

Vi tilbyr spennende og varierte oppgaver i et trivelig og hektisk arbeidsmiljø. Lønn og øvrige betingelser etter tariff.

Synes du dette høres interessant ut håper vi å høre fra deg.

For nærmere informasjon, kontakt produksjonsleder Gudbjørn Moen.
Tlf. nr. 415 05 923
E-post: gudbjorn@kvalitetsmat.no

Søknadsfrist: snarest, og senest innen 28.02.2022.